4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 2

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya

Hari ni kita chill jer. Cikgu nak cerita camna nak buat supaya isteri tuan naik nafsu dengan cepat dan bertambah ghairah 😃😄

Sesungguh dan sebenarnya, ada banyak benda tentang nafsu dan cinta seorang isteri yang suami selalu tersalah “baca” dan buat. Contohnya seperti: senang saja nak menggoda dan buat isteri makin mencintai anda. Lebih senang daripada yang disangka!

Suami tak perlu menggoda dan menaikkan nafsu isteri dengan membeli jambakan bunga atau barang kemas. Cukuplah mereka buat 5 benda yang didedahkan oleh Ian Kerner – seorang pakar kaunseling ini.

Jadi isteri semua yang membaca post ni, mari bersedia untuk share link ini dengan para suami anda agar mereka terus faham apa yang sebenarnya kita selalu mahukan dari seorang suami untuk buat kita turn on.

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 3

#1 Peluk Isteri Seerat- Eratnya

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 4

Semua orang ingin rasa dihargai, tak kiralah dalam bentuk apa pun. Dan jangan terkejut….Sebenarnya isteri juga akan mudah tergoda dan lebih menyayangi si suami dengan pelukan penuh kasih sayang.

Menurut Kerner

Kajian mendapati jika anda peluk pasangan seeratnya (lebih dari 30 saat), hormon oxytoxin dalam badan meningkat.

Hormon oxytoxin adalah hormon “cinta” yang akan meningkatkan nafsu.

#2 Faham Otak Seorang Wanita Naikkan Nafsu

Hmmmm…Cara lelaki dan wanita turn on atau tergoda amat berbeza. Lelaki senang – jika dia bayangkan “keseksian”, itu akan terus meningkatkan nafsunya.

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 5

Tapi wanita memerlukan rasa tenang dan relaks. Mereka akan mudah tergoda dan turn on selepas sudah relaks. Anda boleh pelan-pelan kayuh hingga ke kemuncak!

Sebab itu, Kerner menyuruh suami menggoda isteri dengan mematikan rasa resah dan stress dulu.

Contohnya kalau suami tengok isteri tertekan kerana dapur belum dikemas, cubalah kemaskan untuknya.

Meringankan beban stress dan resah mereka akan membuahkan “hasil” untuk anda pada waktu malam nanti. Ini mesti dicuba betul=betul 😉😊😋😋

#3 Buat Dia Rasa Anda Sungguh Mahukannya

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 6

Sebenarnya, hubungan intim saling berkait rapat dengan keyakinan diri.

Jika seorang isteri merasai dirinya sudah tidak cukup cantik, mesti dia akan kurang keyakinan diri. Lelaki tak perlu rasa “seksi” untuk berintiman. Tapi wanita perlu!

Penyelesaiannya? Cukuplah dengan hanya buat isteri merasai dia itu cukup seksi untuk anda.
Anda mesti bijak menaikkan nafsu isteri. Wanita ini adalah insan yang sungguh kuat. Mereka boleh buat apa sahaja. Namun, mereka memerlukan pasangan yang menunjukkan penghargaan pada mereka.

Suami yang memberi cukup penghargaan akan memahami bagaimana indah mempunyai pasangan iaitu isteri di sisi.

Pernah dengar perumpamaan – isteri yang bahagia adalah keluarga yang bahagia, kan?

Jika suami bijak menggoda, buat isteri turn on dan sebagainya dengan menawarkan penghargaan dan bersifat memahami, pasti lebih indah hubungan perkahwinan anda.

#4 Foreplay

4 Teknik Menaikkan Nafsu Isteri dan Rasa Cintanya 7

Jangan salah faham ingat Kerner suruh anda buat foreplay 24/7 hingga tak bangun dari katil!

Tapi, ini bermaksud mengembangkan lagi maksud foreplay itu.

Foreplay bukan apa yang terjadi dalam kamar untuk menaikkan mood cinta saja. Tapi, ia melibatkan benda di luar bilik juga.

Jika di luar, foreplay boleh jadi seperti berbuat baik pada pasangan, balas mesej yang dihantar, telefon untuk dengar suaranya dan lain-lain.

Cakap ‘I miss you” dan “I can’t wait to see you” pun kadang-kadang sudah cukup buat isteri terbuai-buai.

Jom dapatkan produk Biotropics Men’s Formula! Ia telah diuji berkesan secara klinikal, lulus KKM dan HALAL Jakim.
Klik di sini untuk membuat tempahan terus! 😁😀

Nak info sepantas kilat? Wasap saya jer! 😊